Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

i 12 tyzden baboSálu Obecného úradu v Zborove nad Bystricou zaplnil dňa 26.11.2017 detský džavot. Postarali sa o to detičky, ktoré sa narodili za posledný rok. Práve pre ne bolo pripravené slávnostné ,,Uvítanie detí do života“.

Toto milé podujatie začalo uspávankou v podaní Janky Fojtíkovej za hudobného doprovodu Michala Haranta. Prítomných privítala básňou Božka Starečková a najmanších Zborovanov predstavila Miladka Galgánková. Po milých slovách z úst pána starostu Juraja Hlavatého sa rodičia zapísali do pamätnej knihy a prevzali si darček, ktorý bude spomienkou na toto stretnutie. O pekné kultúrne vystúpenie sa postarali škôlkari a Simonka Mária Halvoníková. Pre rodičov bolo prichystané malé pohostenie. Kameraman a fotograf Maroš Hanko zdokumentoval túto udalosť.


V pekne vyzdobenej sále a vo sviatočnej atmosfére sme na pôde obce privítali 18 detí: Bulejčík Daniel, Kovaľ Lukáš, Králiková Sofia, Pytel Tomáš, Mravec Marcel, Kubicová Nikol, Poláková Ema, Kormanec Marcel, Černošek David, Mitka Jozef, Timková Diana, Drahňák Martin, Smržová Nikola, Minarčin Ondrej, Minarčíková Sofia, Podoláková Zuzana, Enrico Agosto, Alex Tománek.

Pane, ktorý si na nebi, zachovaj všetkým deťom mamy. Nech ako cesto na chlebík im v teple rastú pod rukami.

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo