Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

35548074 2039282609723271 1153435642256949248 nObec Zborov nad Bystricou v spolupráci so ZŠ pripravila dňa 17.6.2018 pre deti k ich sviatku MDD rozprávkové popoludnie. Deti si na štarte v Staviskách vyzdvihli preukazy a vydali sa do rozprávkového lesa. Stretli tam šašov, indiánky, prometeusa, čarodejnice, vojakov, ježibaby, rytiera s kňažnou, kohútika, slnečnicu a pirátky.

Na deviatich stanovištiach plnili deti rôzne úlohy – kolobežkovanie, fúrikovanie, hod loptičkou na cieľ, chytanie kačičiek, hádanie rozprávok, streľba z pištolí, so zaviazanými očami zbierať méty, triafanie do plechoviek, prenášanie vody do vedra a zdolanie lanovej lavičky. Za každú splnenú úlohu dostali od rozprávkových bytostí nálepku do preukazu. Šťastné a vysmiate deti sa vracali s vyplneným preukazom na štart, kde boli za svoju šikovnosť odmenené sladkosťami. Okrem tohto pekného zážitku deti využili maľovanie na tvár, povozili sa na kolotoči, kreslili si na výkresy, skákali vo vreci, pochutili si na cukrovej vate, povozili sa na koni a zaujali ich aj predajné stánky. K výbornej atmosfére tohto podujatia prispelo pekné počasie a hudobná produkcia, o ktorú sa postaral riaditeľ ZŠ Milan Križan. Nezabudlo sa ani na oteckov, ktorí mali tiež sviatok – Deň otcov. Prometeus (starosta Juraj Hlavatý) ich obdaroval milým darčekom.


Ďakujeme hlavnej organizátorke tohto vydareného podujatia – Janke Harnasovej a všetkým, ktorí sa podieľali na jeho príprave a priebehu. Usmiate detské tváre im boli odmenou za vynaložené úsilie. Veď čo môže byť viac, ako šťastný úsmev detí?

 

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo