Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb 2 3 1200x600„Existuje jedna celkom nesebecká, celkom čistá, celkom božská láska. A to je láska matky k svojmu dieťaťu.“ Mama je osoba, ktorá v sebe skrýva radosť, krásu, duchaplnosť, lásku i nehu.

Dennodenne by sme mali mame ďakovať a ľúbiť ju, no práve Deň matiek je špeciálnym a výnimočným dňom preto, aby sme si dôležitosť týchto jedinečných žien pripomenuli. Stať sa mamou je zázrak a rozhodne ho treba oslavovať, tak ako sme ho oslávili túto nedeľu v našej obci. Len mamy môžu myslieť na budúcnosť, pretože sa narodila spolu s ich deťmi. A že je tá ich spoločná budúcnosť naozaj krásna, ich prišli presvedčiť naši účinkujúci Simonka Halvoníková, Fsk Zborovanka, detské folklórne súbory Nezábudka a Drevárik, Zborovskí heligonkári, súrodenci Jánošíkovi spolu s Eliškou Urbánkovou, ako aj naši malí škôlkari. Celý program uzatvoril Matúško Nečeda.

Všetkým patrí obrovská vďaka. V mene pána starostu PaedDr. Juraja Hlavatého, poslancov obecného zastupiteľstva, ako aj celého obecného úradu prajeme našim mamám, aby zo svojich detí mali vždy iba radosť. Ak sa niekedy v ich očiach aj objavia slzy, nech sú to len slzy šťastia a radosti. Buďme vďační mamám, ktoré nás robia šťastnými, sú to pestovateľky, vďaka ktorým kvitneme.

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo