Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

thumb 62183832 10214283632109238 2172797549587464192 nTento víkend sa niesol v znamení detí. Ich džavot a smiech sa ozýval z každej strany. Aj v našej obci pre deti túto nedeľu pripravil obecný úrad v spolupráci so základnou školou zaujímavý program. Skákací hrad, šmykľavka, tvorivé dielničky, maľovanie na tvár a mnoho iných atrakcií umožnili rodinám stráviť krásne spoločné chvíle.

O hudobný program sa postarala Miška Martykánová a deti privítala Šaša Jaša a Šaša Belá. Medzinárodný deň detí sa slávi v mnohých krajinách a medzinárodne sme ho tento rok poňali aj my. Po registrácii prešli deti colnou kontrolou a získali vlastný pas. Hneď potom im už nič nebránilo v tom, aby si vychutnali cestu jednotlivými svetadielmi sveta, kde ich čakali na jednotlivých kontinentoch okrem iných aj kanadský hokejista, indiánka, číňanka a arabský šejk, černoška s faraónom, španielska tanečnica, mexičan, ale aj klokan, kovboj, tučniak, či eskimák. Obetaví rodičia si tak v krásnych kostýmoch pripravili pre deti zaujímavý zážitok. Po absolvovaní tejto náročnej poznávacej trasy si odniesli medailu a malý darček.

Za výbornú atmosféru sa chceme poďakovať všetkým zúčastneným osobám, no najmä organizátorom pánovi riaditeľovi ZŠ Milanovi Križanovi a pani zástupkyni Janke Harnasovej s manželom Mariánom, ktorí sa podieľali na celej príprave tohto krásneho podujatia spolu so zamestnancami OÚ, ďalej poslancom Milade Kováčovej, Anne Targošovej a Františkovi Madajovi. Najväčšia vďaka však patrí rodičom Kataríne Hanušovej, Martine Kukučkovej, Zuzane Drábovej, Mariánovi Koščalikovi s manželkou Jankou, Jane Šlapkovej Targošovej, Vierke Janasovej, Janke Kubicovej a Marcele Jedinákovej ako aj našim hasičom. Krásne slnečné počasie láskalo usmiate detské tváričky, ktoré sú najväčšou odmenou pre nás všetkých.

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo