Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 230 40 81
E-MAIL: starosta@zborovnadbystricou.sk

Vyberte váš jazyk

let zborov slavnosti 2022 1

 

Pozývame vás na jarmok plný tvorivosti, prezentácie remeselných techník, fantázie, spevu a tanca. Amfiteáter obce Zborov nad Bystricou, 16. septembra od 10.00 hod. do 12.00 hod.

 

Hľadáte program na víkend pre svoje deti? Poďte sa s nami zabaviť na Tvorivý jarmok do Zborova nad Bystricou. Počas Zborovských slávností, v sobotu 16.09.2023 čaká na deti v amfiteátri množstvo prekvapení.

ZVEDAVKA A KÚZELNÍK

  • 10.00 hod. sa zjaví kúzelník Erik, ktorý prenesie Zvedavku do tajomného rozprávkového sveta. Niekedy vtipnou, niekedy vážnejšou pesničkou sa dozviete napríklad aj to, prečo môžu rybky dýchať vo vode, prečo sme večer unavení alebo aký úžitok máme zo zvieratiek.

FOLKLÓRNA ŠKOLIČKA A TVORIVÉ DIELNE

  • 11.00 hod. sa začne v amfiteátri TANCOVAŤ. Nie však tak obyčajne. Čaká na vás folkloristka Viktória, ktorá vás naučí základné kroky a prvky ľudových tancov. Zahráme sa, zaspievame a dokonca sa naučíme aj jednoduchý ľudový tanec.

MAJSTRI REMESIEL alebo vyskúšajme si to my sami.

  • 10.00 hod. do 12.00 hod. na vás čaká kováčska dielňa, práca s kožou, vyšívanie krivou ihlou, či zdobenie medovníčkov. To všetko si budete môcť vyskúšať a vidieť na vlastné oči. Naši majstri vám pomôžu zhotoviť si jednoduchý náramok, ozdobiť medovník alebo si vyskúšať vyšívanie.

MAĽUJ TU A TERAZ

  • 10.00 hod. do 12.00 hod Chceš si vyskúšať byť umelcom? Máme pre teba pripravené predtlače rozmanitých motívov, ktoré si môžeš podľa svoje fantázie vyfarbiť ako ozajstný umelec. Dokonca budeš mať svoj vlastný výtvarný stojan, výkres a pastelky. No a tvoje DIELO venujeme pánovi starostovi a  bude zdobiť obecný úrad, alebo si ho radšej zoberieš domov?

 

A to nie je všetko. Ak to všetko vyskúšaš, čaká na teba ešte aj sladké prekvapenie.

TAK SI TO NENECHAJ UJSŤ A PRÍĎ - v sobotu 16.9. o 10.00 hod. do amfiteátra obce Zborov nad Bystricou.

region mala fatraeuressnowparadisepasportmojekysuce logo